Declaré

Over Declaré

Declaré werd in 1979 ontwikkeld door de familie Troll en was destijds wereldwijd de eerste cosmeticalijn speciaal voor de gevoelige huid. De producten worden in Zwitserland door gerenommeerde instituten onder strenge farmaceutische controle gemaakt.

Pure luxe voor de (gevoelige) huid

Declaré zorgt voor de schoonheid van een gevoelige huid. De gevoelige huid is teer en dunner en fijner van structuur dan de normale huid. De gevoelige huid reageert eerder en intensiever op invloeden van buitenaf en van binnenuit. De zichtbare reacties lopen uiteen van roodheid, irritaties, jeuk, vlekken, schilferige huid, een vale teint en vroegtijdige huidveroudering.

Declaré is gespecialiseerd in de gevoelige huid en heeft een breed scala aan producten ontwikkeld. Zo is er voor iedere specifieke behoefte een passend product. Het resultaat is een bijzondere lijn van kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor het gezicht en lichaam, met de nadruk op een optimale werkzaamheid en verdraagzaamheid. De producten van Declaré zijn vanwege de hoge verdraagzaamheid ook uitermate geschikt voor de normale huid.

Het unieke Declaré src complex

Het meest bijzondere ingrediënt in de producten van Declaré is het src complex. Dit complex reduceert de gevoeligheid van de huid. Het vermindert irritatie, zorgt voor een beter gevoel van welzijn en een gelijkmatige teint. Het beschermt daarnaast de cellen actief om vroegtijdige rimpelvorming tegen te gaan.

 

  • Hoge verdraagzaamheid dankzij src-complex
  • Geschikt voor vele (gevoelige) huidtypen
  • Zwitserse kwaliteit
  • Allergeen vrije stoffen
  • SPA Diamond Awards*

*De SPA Diamond Awards worden jaarlijks uitgereikt in de categorieën SPA hotel, SPA Resort Internationaal, schoonheid en persoonlijkheid. Een jury van deskundige experts uit de branche bepaalt volgens strenge kwaliteitseisen aan wie de awards worden toegekend.

Innovatief Youth Supreme concentrate

In mei 2013 werden de awards uitgereikt in Relais & Chateaux Dollenberg. Declaré  wist met het Pro Youthing Youth Supreme Concentrate de award voor het meest innovatieve beauty product in de wacht te slepen. Het Pro Youthing concept biedt geconcentreerde cel bescherming op moleculair niveau voor een jeugdige huid. Het beschermt en stimuleert de cellen en verlengt de levensduur. Waardevolle oliën, verfrissende hydratatie en zijde deeltjes reduceren rimpels en fijne lijntjes.

Filosofie Declaré

Het essentiële ingrediënt is het Declaré src-complex (gevoeligheid verminderend complex). Het verbetert de barrièrefunctie van de huid, vermindert de gevoeligheid en versterkt de huid. Het vermindert irritatie en beschermt de cellen actief, om voortijdige rimpelvorming tegen te gaan.

Verbetering van de huid barrière

De barrièrelaag (de natuurlijke beschermende laag tussen het stratum granulosum en hoornlaag) is voor de functionaliteit van de huid van doorslaggevend belang. Deze wordt verzwakt bij een gevoelige huid. Ze ontbreekt gedeeltelijk of functioneert niet volledig.

Circuit van gevoeligheid

Verzwakte barrière > verhoogde TEWL (transepidermal water loss) > makkelijker penetratie van vrije radicalen en schadelijke stoffen > huidreacties en ontsteking > verdere vernietiging van de barrière. De producten van Declaré bevatten als de eerste de eigen formule voor barrière bescherming, een belangrijke stap voor de schoonheid van de gevoelige huid.

Allergeen vrije stoffen

De geur is een belangrijk onderdeel van de productervaring. Echter, geuren zijn meer en meer de oorzaak van het probleem. Daarom heeft Declaré alle geuren zo ontwikkeld dat ze geen allergiestoffen bevatten.

Harmonie formule

Speciaal voor de gevoelige huid zijn ingrediënten van superieure kwaliteit geselecteerd. Het geheim ligt in de combinatie van deze ingrediënten door onze R&D-specialisten. De ingrediënten in de harmonische formules en recepten passen zich aan, aan de specifieke behoeften van de gevoelige huid. Welk assortiment je van Declaré ook kiest, de producten zorgen ervoor dat het evenwicht van de huid die uit balans is weer hersteld.

Balans tussen hoge verdraagzaamheid en optimale werkzaamheid

Tot voor kort konden cliënten met een gevoelige huid een werkzaam product minder goed verdragen, omdat de werkzaamheid ten koste ging van de verdraagzaamheid. Declaré heeft door intensieve research de ideale balans gevonden tussen effectiviteit, aantoonbare resultaten en combinatie met een optimale verdraagzaamheid.

Gevoelige huid

Toevoegingen als geurstoffen, aromaten en conserveermiddelen worden onder strenge richtlijnen getest voor gebruik op de gevoelige huid. De producten zijn zo afgestemd dat met de geringste toevoegingen wordt volstaan. De perfecte combinatie om aan de verzorgingswensen van klanten te voldoen en de hoogste productveiligheid te behouden.

Internationale kliniek voor huidziekten

Elk product van Declaré wordt door een internationale kliniek voor huidziekten getest voor de gevoelige huid. Bij mensen met een gevoelige huid mogen geen negatieve reacties optreden.

Uitstraling van de producten

De kwaliteit en de harmonische samenstelling van de producten passen bij een moderne levensvisie. Dit wordt weerspiegeld door de luxueuze verpakkingen en een professionele communicatie met de klant. Declaré past qua prijsstelling in het middensegment van de cosmetische producten.

Declaré  is gespecialiseerd in de gevoelige huid en heeft een breed scala aan producten ontwikkeld. Zo is er voor iedere specifieke behoefte een passend product. Het resultaat is een bijzondere lijn van kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor het gezicht en lichaam, met de nadruk op een optimale werkzaamheid en verdraagzaamheid.